Produkty pro ентамиdní antibiotika (6)

Methylhesperidin - Flavonoidy

Methylhesperidin - Flavonoidy

Methylhesperidin je přírodní sloučenina patřící do třídy flavanonových glykosidů. V přírodě se nejčastěji vyskytuje v citrusových plodech spolu se svou nemethylovanou obdobou – hesperidinem. Stejně jako hesperidin byl poprvé izolován z Citrus limon.sp. Cat. Nr:NST-10-128 CAS:11013-97-1 Purity:98% (HPLC) Molecular formula:C29H36O15 Molecular weight:624,59
Flavin adenin dinukleotid disodný (FAD disodný) - Alkaloidy

Flavin adenin dinukleotid disodný (FAD disodný) - Alkaloidy

Synonyma: FAD sodná sůl Kat. č.: NST-10-223 CAS: 84366-81-4 Čistota: 98% (HPLC) Molekulární vzorec: C27H31N9Na2O15P2 Molekulární hmotnost: 829,50
Forskolin - Všechny produkty

Forskolin - Všechny produkty

Forskolin byl rozsáhle studován jako doplněk pro regulaci hmotnosti. Několik studií ukázalo větší úbytek hmotnosti u subjektů užívajících Forskolin ve srovnání s ostatními, přičemž si udržovali vyšší hladiny testosteronu. Cat. Nr:NST-10-164 CAS:66575-29-9 Purita:98% (HPLC) Molekulární vzorec:C22H34O7 Molekulární hmotnost:410,50
Dihydroartemisinin - Všechny produkty

Dihydroartemisinin - Všechny produkty

Synonyma: Alaxin, Artenimol, Cotecxin, Cotexin, Dihydroartemisin, Dihydroqinghaosu, Dynamax, Salaxin, Santecxin Kat. č.: NST-10-201 CAS: 71939-50-9 Čistota: 98% (HPLC) Molekulární vzorec: C15H24O5 Molekulární hmotnost: 284,35
Rozmarýnová kyselina - Všechny produkty

Rozmarýnová kyselina - Všechny produkty

Rozmarýnová kyselina je přírodní sloučenina patřící do třídy polyfenolů. Může být nalezena v rozmarýnu (Salvia rosmarinus L.), podle kterého byla pojmenována, ale také se vyskytuje v mátě, šalvěji a dalších kulinářských kořeních a bylinách. Cat. Nr:NST-10-26 CAS:20283-92-5 Čistota:98% (HPLC) Molekulární vzorec:C18H16O8 Molekulární hmotnost:360,31
Glycyrrhizová kyselina - Všechny produkty

Glycyrrhizová kyselina - Všechny produkty

Kyselina glycyrrhizová je přírodní sloučenina patřící do třídy saponinů – triterpenových glykozidů. Má sladkou chuť a je hlavní složkou kořene lékořice Glycyrrhiza glabra. Cat. Nr:NST-10-22 CAS:1405-86-3 Čistota:98% (HPLC) Molekulární vzorec:C42H62O16 Molekulární hmotnost:822,93